Einde van een mooi avontuur

De AV van de CV met sociaal oogmerk Socios Standard heeft op 29 juni 2018 beslist, op voorstel van zijn Raad van Bestuur, om de maatschappij te vereffenen en daarbij alle aandeelhouders INTEGRAAL terug te betalen. Enkel indien de FDR de meerderheid in onze Raad van Bestuur willen overnemen, blijft “Socios Standard” bestaan, zo hebben wij de FDR laten weten. Wij wachten nu op hun antwoord en houden u op de hoogte van hun beslissing. Als die negatief is gaan wij over tot de uitbetaling van de aandelen aan alle coöperanten. In dit geval was het voor ons allen een mooi avontuur dat helaas een einde neemt. Toch blijven wij geloven dat het concept van “socios” de toekomst van onze club is, en dat de toetreding van supporters tot het kapitaal van de club onder vorm van een coöperatieve wenselijk blijft.

Geef een reactie